Vacature Patisserie Adviseur

FrieslandCampina werft aan

Wij zoeken voor FrieslandCampina Foodservice een ervaren, ambitieuze en resultaatgedreven Patisserie Adviseur om ons team te versterken! In deze functie maak je onderdeel uit van het energieke Nederlandse marketing team ‘Back of House & Bakery’, waarbij jij je richt op het ambachtelijke bakkerij kanaal. Je bedenkt nieuwe, innovatieve patisserieconcepten op basis van onze grondstoffen en geeft tailormade assortimentsadviezen aan klanten in de ambachtelijke bakkerij. Met je creativiteit en ondernemende werkwijze zet jij je in om het succes te vergroten van ons professionele room-, boter- en vullingen assortiment voor bakkers.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Zakenbarometer 2015 tov 2016 - deel 3

Sinds vorig jaar is het percentage van handelaars die mobiele betaalvormen zoals de Bancontact app, SEQR, Payconiq en andere aanvaarden, bijna verdubbeld, tot 30%. Dat blijkt uit een studie van Unizo bij 799 winkeliers. Daarmee spelen de handelaars toekomstgericht in op een trend die alleen maar zal groeien. “Vroeger vormde de kostprijs van dit soort betalingen nog voor veel handelaars een drempel,“ aldus Unizo-juridisch adviseur Lieven Cloots, “maar die tarieven zijn het afgelopen jaar flink gedaald. Zo betaalt de handelaar bij een betaling met de Payconiq app enkel 6 eurocent per transactie, zonder installatiekost of maandelijkse abonnementskost. Bij andere apps betaalt de handelaar nog wel 10 tot 15 cent per transactie. Maar ook betalingen van minder dan 10 euro met de Bankcontact-app zijn inmiddels aanzienlijk goedkoper geworden. Wat maakt dat mobiele betalingen voor de handelaar vandaag zelfs goedkoper zijn dan de klassieke debetbetaling, met de traditionele ...

Peppol: wat betekent dit voor retailers?

Geen papieren factuur of pdf meer, maar een elektronische factuur die rechtstreeks vanuit het kassasysteem naar de boekhouding gaat. Vanaf 2026 is dat de nieuwe realiteit voor elke retailer in België.

Scheiding tussen horeca en retail verdwijnt

“We willen anders zijn dan de zoveelste supermarkt in een rij", aldus John Debaene van DB Center in Beernem. Een doelstelling die hij samen met zijn twee broers waarmaakt met hun naadloze concept van restaurant, drankcentrale en supermarkt ineen. De keuze om te kiezen voor een zelfbedieningsconcept, zowel in de winkel als in het restaurant, zorgde voor meer gemotiveerd personeel en tevreden klanten. Hun laatste nieuwe innovatie, een eigen bakkersatelier, blijkt meteen een schot in de roos.

Remodeling Proxy Keerbergen in ruim twee weken tijd

De Proxy Delhaize in Keerbergen van Mirella Storms en Tom De Keyser was qua infrastructuur volledig verouderd. In oktober 2019 werd de winkel volledig gestript. Op iets meer dan twee weken tijd werden alle werken uitgevoerd, de droge voeding teruggeplaatst op de nieuwe rekken en kregen alle versproducten een plaats in de nieuwe koeltoestellen. De winkel werd meteen 80 m² groter. Vooral de versafdeling breidde uit. Het resultaat mag er zijn: de winkel oogt klassevol dankzij de zwarte kleur die overal aanwezig is, de energiefactuur is een stuk lager en de omzet ging op de heropeningsdag meteen flink de hoogte in.

Print Magazine

Recente Editie
25 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine