Online magazines

8 mei 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
EXPO RIVA SHUH & GARDABAGS
Voor de 101ste editie in juni, wordt vooral de nadruk gelegd op de sterke samenwerking met de Portugese schoenindustrie, die steeds belangrijker wordt op het vlak van kwaliteitsproductie en -export. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
De Expo Riva Schuh & Gardabags, met exposanten uit 40 verschillende landen, en talrijke bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen, is de belangrijkste internationale vakbeurs voor volumeschoeisel, lederwaren en accessoires.
Deze consumenten verkiezen nog altijd conservatieve, tijdloze modellen, met een lagere hakhoogte. Cognac, bruin en zwart zijn de dominante kleuren, met sporadisch een metallic of gestructureerd accent.
De afgelopen jaren hebben de toenemende concurrentie, de shift naar online en omnichannel retailing het landschap van de detailhandel drastisch veranderd. Om relevant te blijven binnen deze gewijzigde context hebben retailers ...
SUV-stijl, geavanceerde connectiviteit, veelzijdige laadruimte en keuze uit benzinemotoren. Klaar voor een vernieuwde rijervaring? Probeer of configureer de uwe nu.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.