naar top
Menu
Logo Print

Case Logic LoDo

magazine

In 1984 leidden de rammelende cassettebandjes tot een idee. Case Logic-oprichter, Jamie Temple, reed door de bergen voor een typische skivakantie in Colorado, maar het was niet zo'n fijne rit voor de cassettes op de achterbank. Temple knutselde innovatieve opbergbakken voor cassettebandjes in elkaar om dat probleem op te lossen, en zo is het bedrijf geboren.
De bak (CL 15) had zachte zijkanten en er konden 15 cassettebandjes in. De CL 15 leidde al snel tot een revolutie in opbergsystemen voor muziek. Al snel werd er een tweede product toegevoegd en werden er kleurenopties geïntroduceerd. Zo ontwikkelde Case Logic zich van een beginnend bedrijf tot een serieuze onderneming.

“Die innovatieve inslag is nog steeds waar het binnen ons bedrijf om draait. De muziek is misschien veranderd, de technologie heeft zich verder ontwikkeld en het woord 'mobiel' heeft een hele nieuwe betekenis gekregen, maar wij geloven nog steeds dat het makkelijk moet zijn om uw elektronica en geluid en beeld overal mee naartoe te nemen. Van tassen tot rugtassen, tablethoezen tot tablet sleeves en van messenger tassen tot cameratassen, wij ontwerpen hulpmiddelen die het leven makkelijker en toegankelijker maken. Met veel trots introduceren we de Case Logic LoDo collectie - een gamma van tassen en hoezen die stijl & functionaliteit combineert.” 

Meer info op www.caselogic.com/nl-nl/be/collections/laptop/lodo

CASE LOGIC EUROPE

CASE LOGIC EUROPE

+3281626060
+3281626070