naar top
Menu
Logo Print

Delsey 70 jaar

magazine

Na zeven gelukkige decennia, is de connectie tussen DELSEY en Parijs nog steeds
even sterk. Voor zijn zeventigste verjaardag zet DELSEY de traditie voort met een limited edition collectie, geïnspireerd door de Franse hoofdstad, met zijn historie en elegantie. Het resultaat is onbetwistbaar Franse bagage – innovatief en met subtiele elegantie. Typisch Frans charisma: een aangeboren gevoel voor stijl en proportie met een vleugje architectuur en geschiedenis. In 2016, viert het merk niet alleen weer een nieuw jaar maar ook het
begin van een nieuw decennia van gewaagde elegantie.

Helium Air 2
De eerste limited edition ontworpen voor de 70ste verjaardag, de iconische HELIUM AIR 2 collectie, brengt kleur op een hoger niveau! Herontdek de lichte en robuuste bagage collectie in stijlvolle tie-die uitvoering en een exclusieve voering in de jaren 70 stijl.

Châtelet hard
De elegante vintage stijl van deze collectie wordt gepresenteerd met een ‘French touch’! De koffer, met geïntrigeerd remsysteem, garandeert een stijlvolle reis! De voering en de afwerkingen zijn allemaal exclusief voor de 70ste verjaardag. Daarbij biedt de koffer ook bescherming voor jouw PC en voorziet genoeg ruimte.

DELSEY

DELSEY

ATOMIUMSQUARE 1 PB 402 BREDA 317/318
1020 BRUSSEL
+3224789872
+3224791576