naar top
Menu
Logo Print

Diverse inspanningen Trade Mart lonen

Beleving staat centraal
magazine

Trade Mart Brussels biedt plaats voor een ongeziene collectie schoenen en lederwaren. Maar liefst 800 merken worden door 160 exposanten voorgesteld aan de detailhandelaar. Op 19 en 20 februari werden de nieuwe schoenencollecties herfst-winter 2017-2018 en de nieuwe lederwarencollecties aan de professionele bezoeker voorgesteld. Omwille van de perfecte synergie tussen beide sectoren worden de Shoe Show & Leather Days steeds samen georganiseerd.

Op 5 en 6 maart was het tijd voor Shoes4Addicts, een tweedaagse dat nogmaals de nadruk legt op de nieuwe schoenencollecties herfst-winter 2017-2018.Shoe Show & Leather Days. Trade Mart Brussels heeft als doel om zowel de exposant als de bezoeker steeds voldoende te informeren, maar ook te verwennen. Zo werden er heel wat acties gelanceerd om de retailer warm te maken voor de Shoe Show & Leather Days en Shoes4Addicts.

Er werd een gedrukte uitnodiging verstuurd, een folder met een overzicht van de nieuwe collecties werd gecreëerd, een samenwerking met diverse vakmagazines om het event extra in de kijker te zetten, werd opgezet en diverse e-mails werden verzonden. Ook wat comfort betreft werd niets aan het toeval overgelaten en kon de bezoeker gedurende de 4 dagen genieten van een gratis lunch op diverse locaties op niveau B en E, maar ook de infostand bood de bezoeker alle gewenste informatie. Lies Vandiest, Business Unit Manager schoenen- en lederwarendepartement: “Ondanks het moeilijke seizoen zijn heel wat schoenen- en lederwarenwinkels gekomen voor onze events. Deze blijven belangrijk voor vele retailers." Daarnaast zorgde schoenenpoetser Marcello Faraggi van Shoe Shine and More ervoor dat de schoenen van de bezoekers en exposanten gezien mochten worden.

Ten slotte werd tijdens beide events ook een aantrekkelijke wedstrijd georganiseerd. Door een deelnamekaart in te vullen en deze te deponeren in de urne, kon iedere bezoeker een gratis inrichting van zijn winkeletalage ter waarde van 1000 euro winnen. 

TRADE MART BRUSSELS

TRADE MART BRUSSELS

+3224007400
+3224007401